En el principio... La espuma de los días Este sigue siendo el salvaje Este (PP) xxiii El voto corrupto Fwd: [Divertículos] Noticias de Helena Lxi Noticias de Helena Lxi Noticias de Helena Lx Botín del trueque Noticias de Helena Lix Louis Armstrong revisitado III Manifestación ciclonudista Elogio de la Bicicleta

sábado, junio 20, 2009

Eppur se muove





e: La Cívica [mailto:lacivica@lacivica.cat]
Enviado el: jueves, 18 de junio de 2009 14:42
Para: Associació Cívica per la Normalització del Valencià de l'Alacantí
Asunto: Camps: NMN. No en el Meu Nom
Importancia: Alta
-------

Aquest migdia (12.34) després de 20 dies d'espera i saltant-se la normativa de temps en la comunicació de permisos, l'Ajunatment de València ha enviat un fax on es denegava el permís se sonorització per a l'acte final de Missatges a Camps i Homenatge a la Comunitat Educativa que prepara Escola Valenciana per a demà a la Plaça Manises (19h). L'acte és manté us esperem a tots i a totes, i a més, us proposem que li digueu Camps: No en el Meu Nom.


Com fer-ho?
Copia i pega aquest missatge al teu correu:

"Senyor Francisco Camps, un cop més vosté ha demostrat el seu talant antidemocràtic censurant actes i atemptant contra la lliberta d'expressió, menyspreant una part important de la població valenciana. En només una setmana vostè ha intentat prohibir la Concentració contra la Corrupció, el dret a manifestar-se de les víctimes del metro i ara l'acte de final de curs d'Escola Valenciana. Sàpiga que contra la censura apostem per les paraules, front a la gestió caòtica i gran events aposten pels serveis públics de qualitat com l'ensenyament; front al pensament únic i monolingüisme aposten per la diversitat i obertura; front a la corrupció aposten per la dignitat, honradesa i treball diari; front al seu model econòmic fallit apostem per un nou model productiu basat en l'eficiència; front a la destrucció del territori apostem per un urbanisme al servei del ciutadà. Per tot això li demane la seua dimissió com a president dels valencians i valencians, vostè ha deixat de representar-nos, ens avergonyeix"

Envia'l a les següents adreces (copia i pega-les al teu correu):


Moltes Gràcies


Etiquetas: , , , , , ,

Salud y enjundia

Keli

0 Comentarios:

Publicar un comentario